Hoe vraag ik online een visum aan?

1. Vul online het aanvraagformulier in.
Via ons aanvraagformulier kunt U gemakkelijk uw visum(s) aanvragen. Het enige wat U hoeft te doen is uw reisgegevens en persoonlijke gegevens in te voeren.

2. Bevestig uw bestelling en betaal.
U betaalt onze service vergoeding veilig en gemakkelijk met credit card, Paypal.

3. Ontvang de visumautorisatiebrief
Nadat wij uw betaling hebben ontvangen vragen wij uw 'visum bij aankomst' aan. Na goedkeuring door het Vietnamese immigratiekantoor sturen wij U de Visumautorisatiebrief per email. Dit is de officiele goedkeuring van uw bezoek aan Vietnam. U print deze brief uit en neemt deze mee naar Vietnam.

4. Ontvang formulier N1.
Wij sturen U ook formulier N1 per email toe. Dit formulier bestaat uit 2 pagina's. U dient deze uit te printen, in te vullen en een foto van uwzelf toe te voegen. U mag hiervoor een standaard pasfoto gebruiken. Dit formulier neemt U ook mee naar Vietnam.

5. Vlieg naar Vietnam. Haal uw visum op.
Na aankomst op het vliegveld in Vietnam gaat U naar het immigratieloket (landing visa). Overhandig uw paspoort, visumautorisatiebrief en formulier N1, en betaal de stempelkosten: 25 US$ voor een single entry visum en 50 US$ voor een multiple entry visum.

Neemt U de onderstaande bescheiden mee naar Vietnam om uw visum op te halen:

Uitgeprinte visumautorisatiebrief (indien deze uit meerdere pagina's bestaat dan alle pagina's uitprinten en meenemen)

Ingevuld formulier N1 (2 pagina's) met 1 pasfoto erop gelijmd of geniet. Een formulier per persoon is voldoende. Afmeting van de pasfoto mag 3x4, 3.5x4.5 of 4x6 cm zijn. Zwart/wit en kleur zijn beide toegestaan.

Paspoort minimaal 6 maanden langer geldig dan uw aankomstdatum in Vietnam.

Paspoort met tenminste een lege pagina waarop de visumsticker geplakt kan worden.

KONTANTE Amerikaanse dollars of Vietnamese Dong voor het betalen van de stempelkosten (zie prijzenpagina voor de kosten).


Beantragen Sie jetzt

0 reacties :